AD-korjaamot

Alkuperäistuonti toimii yhteistyössä AD-korjaamoiden kanssa, mikä takaa asiakkaille edulliset hinnat ja nopean sekä laadukkaan palvelun. Laatua kehitetään jatkuvasti muun muassa AD-ketjun sisäisen laatustandardin puitteissa. AD-autokorjaamoita on yli 4 000 Euroopan alueella, joista 200 Suomessa eli AD-autokorjaamo on aina lähelläsi. Satakunnan alueen AD-korjaamot löydät tästä linkistä.

AD-autokorjaamo on tavallista merkkihuoltoa selvästi edullisempi

Ketjun massiivisten volyymien mukanaan tuomat ostoedut näkyvät kuluttajalle edullisina hintoina sekä kattavana tuotevalikoimana – myös alkuperäisten varaosien osalta. Samat tehtaat toimittavat auton osia niin autonvalmistajille kuin AD-ketjullekin. Merkkiliikkeiden hinta samalle tuotteelle voi olla jopa kaksinkertainen.

Työssä käytettävät osat ovat alkuperäisiä varaosia, voiteluaineet ovat automerkin vaatimuksen mukaisia ja auton alkuperäinen takuu säilyy ennallaan.

Mikäli henkilöautossa ei ole valmistajan tai maahantuojan takuu voimassa, niin AD-Autokorjaamo antaa aina automaattisesti ja veloituksetta kansainvälisen kahden vuoden AD-Lisäturvan kaikille osille ja työsuoritteille.

Uudenkin auton takuu säilyy

Tiesitkö, että auton omistaja voi huollattaa uudenkin autonsa missä tahansa korjaamossa ilman, että auton takuulle ja sen voimassa pysymiselle aiheutuu mitään uhkaa tai riskiä – takuu siis säilyy aivan normaalisti. Luonnollisesti huolto- ja korjaustoimenpiteet tulee suorittaa asianmukaisesti ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen – AD-Autokorjaamot toimivat juuri näin!

AD-Ajoturva 24h

AD-Ajoturva on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Ajoturvan saat vuodeksi 49 eurolla. AD-Ajoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan – kaikissa EU-maissa. Kokonaispalvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle.

Lisätietoa AD-ajoturvasta

24 kk kansainvälinen lisätakuu

AD-autokorjaamot haluavat antaa parhaan mahdollisen palvelun myös ulkomailla. Siksi AD-ketju kehitti kansainvälisen 24 kuukauden lisätakuun, joka kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa käytettävät varaosat ja työsuoritteet. Takuu on voimassa ainoastaan ulkomailla, kaikissa niissä maissa, joissa AD-autokorjaamoketju toimii. Luulemme, että parempaa takuuta ei löydy mistään!

Lisätietoa 24kk kansainvälisestä lisätakuusta

AD-Lasku

Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta, todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi. Allekirjoituksellasi hyväksyt ostotapahtuman ja postitse saat kotiisi laskun sekä erämaksusopimuksen. Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona.

Kertaluottosopimus astuu voimaan, kun palautat erämaksusopimuksen ja maksat ensimmäisen erän eräpäivään mennessä. Hyödykesidonnainen kertaluotto mahdollistaa yhden ostoksen maksamisen erissä, eikä sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Ostokseen lisätään 5 € maksutapalisä.

Lisätietoa AD-Laskusta