APT-MAALIBAARISTA MALLIN MUKAAN SÄVYTETYT MAALIT HETI MUKAAN

Uutuus! Syrox Basecoat

Valikoimastamme löytyy nyt myös vesiohenteiset Syrox Basecoat -korjausmaalaustuotteet. Syrox on Axalta Coating Systemsin(Standox, Spies Hecker yms.) uusin brändi. Syrox Basecoat soveltuu niin ammattilaisille kuin autotallimaalareille. Ota rohkeasti yhteyttä maalimyyjäämme 040 456 1286 tai maali@alkuperaistuonti.fi.

 

Standox on yksi Euroopan johtavista automaalivalmistajista. Saksassa sijaitsevan pääkonttorin yhteydessä ovat mStandoxaailman suurimmat automaaleja valmistavat tuotantolaitokset. Standox toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on enemmän autonvalmistajien myöntämiä hyväksyntöjä, kuin yhdelläkään toisella automaalivalmistajalla.

Standoxilla on yli 100 000 sekoituskaavaa sekä henkilöautoille että raskaalle kalustolle. Värityökalut koostuvat pääasiassa värikartoista, Standowin- kaavanhakuohjelmasta, Genius+ -värimittarista sekä Internet-pohjaisesta sävytyspalvelusta.

Hyllyssämme on myös laaja valikoima spraymaaleja pohjamaaleista pintamaaleihin sekä erikoistuotteet kuten häivytysohenne ja 2-komponentti sprayt. Merkkeinä mm. SprayMax, Multona, Mirans ja CarSystem. Tutustu verkkokaupan valikoimaan tästä.

Alkuperäistuonnissa automaalimyynnistä vastaavat pitkänlinjan ammattilaiset. Maalien sekoituksessa käytetään edistyksellistä Genius-laitteistoa, joka sävyttää maalit täsmälleen mallin mukaisiksi. Alkuperäistuonnista saat myös värimallin mukaan tehdyt maalit suoraan kynsilakka- tai spray-pulloon pakattuina. Ota rohkeasti yhteyttä maalimyyjäämme 040 456 1286 tai maali@alkuperaistuonti.fi.

Automaalaukseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet

Meiltä saat myös ammattitasoiset työkalut automaalareille. Standox-automaalien lisäksi valikoimastamme löytyvät kompressorit, maaliruiskut, kynäruiskut, infrakuivaimet, hiomatuotteet, suojavälineet, ym. automaalauksessa tarvittavat työkalut ja tarvikkeet.

3m-tuotteet 4cr_tuotteet carsystem_tuotteet devilbiss_ruiskut Iwata_ruiskut mirka_hiomatuotteet MoTip_maalit soudalRUPES-tuotteet

spraymax-spraymaalithb-body-tuotteetmipa-maalit