APT-MAALIBAARISTA MALLIN MUKAAN SÄVYTETYT MAALIT HETI MUKAAN                                                                                   Standox

Standox on yksi Euroopan johtavista automaalivalmistajista. Saksassa sijaitsevan pääkonttorin yhteydessä ovat maailman suurimmat automaaleja valmistavat tuotantolaitokset. Standox toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on enemmän autonvalmistajien myöntämiä hyväksyntöjä, kuin yhdelläkään toisella automaalivalmistajalla.

Standoxilla on yli 100 000 sekoituskaavaa sekä henkilöautoille että raskaalle kalustolle. Värityökalut koostuvat pääasiassa värikartoista, Standowin- kaavanhakuohjelmasta, Genius+ -värimittarista sekä Internet-pohjaisesta sävytyspalvelusta.

Alkuperäistuonnissa automaalimyynnistä vastaavat pitkänlinjan ammattilaiset. Maalien sekoituksessa käytetään edistyksellistä Genius-laitteistoa, joka sävyttää maalit täsmälleen mallin mukaisiksi. Alkuperäistuonnista saat myös värimallin mukaan tehdyt maalit suoraan spray-pulloon pakattuina. Ota rohkeasti yhteyttä maalimyyjimme (02) 522 3507

Automaalaukseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet

Meiltä saat myös ammattitasoiset työkalut automaalareille. Standox-automaalien lisäksi valikoimastamme löytyvät kompressorit, maaliruiskut, kynäruiskut, infrakuivaimet, hiomatuotteet, suojavälineet, ym. automaalauksessa tarvittavat työkalut ja tarvikkeet.

3m-logo 4cr_logo carsystem_logo devilbiss_logo Iwata_Logo mirka_logo MoTip_logo RUPES-logo