Vetokoukut -35% ja sähkösarjat -40%

Alennus koskee maahantuomiamme Oris, Bosal, GDW ja ECS -tuotteita


Vetokoukut ja sähkösarjat maahantuojan suurvalikoimasta

Alkuperäistuonti Oy tarjoaa Sinulle Suomen laajimman valikoiman vetokoukkuja ja sähkösarjoja. Varastostamme on heti saatavilla lähes 1000 vetokoukkumallia ja yli 650 sähkösarjaa. Maahantuomme Bosalin, Oriksen ja GDW:n laadukkaita vetokoukkuja sekä ECS-sähkösarjoja. Maahantuomamme vetokoukut ovat Euroopan johtavilta alan yrityksiltä, jotka toimittavat vetokoukkuja ensiasennukseen ja tarvikkeiksi useille tunnetuille autotehtaille, kuten Ford, Honda, Mercedes-Benz, Renault, Toyota ja Volkswagen. Kaikki vetokoukut ovat EU-tyyppihyväksyttyjä, mikä takaa optimaalisen turvallisuuden, kestävyyden ja laadun. ECS on Euroopan suurin merkkikohtaisten sähkösarjojen toimittaja. ECS toimittaa sähkösarjoja yli 20 suurimmalle automerkille.

vetokoukkuhaku

Kiinteä vai irrotettava vetokoukku?

Vetokoukut ovat aina automallikohtaisia. Meiltä löytyy useimpiin automalleihin sekä kiinteä että irrotettava vetokoukku. Kiinteän vetokoukun etuna on sen edullisuus verrattuna irrotettavaan vetokoukkuun. Lisäksi kiinteä vetokoukku on nopea asentaa ja aina valmiina käytettäväksi. Kaikkiin automalleihin ei voida kuitenkaan asentaa kiinteää vetokoukkua, koska kiinteä vetokoukku peittäisi rekisterikilven. Tällöin autoon on asennettava irrotettava vetokoukku. Joidenkin automallien peruutustutkat saattavat myös edellyttää irrotettavaa vetokoukkua. Mikäli haluat pitää autosi alkuperäisen näköisenä, on irrotettava vetokoukku oikea vaihtoehto. Irrotettavassa vetokoukussa lukituspesä ja pistorasia ovat auton alla, jolloin vetokoukkua ei näy auton takaosassa, kun koukku on pois paikaltaan. Irrotettava vetokoukku on myös järkevä valinta, jos käytät vetokoukkua silloin tällöin.

7- ja 13-napaiset sähkösarjat

Lain mukaan tieliikennekäytössä olevissa peräkärryissä, trailereissa ja asuntovaunuissa on oltava valot. Tämän vuoksi on tärkeää, että ajoneuvoosi on asennettu sähkösarja. Sähkösarjoja on 7- ja 13-napaisia. 7-napainen sähkösarja on hyvä ja edullinen valinta esimerkiksi valolliseen polkupyörätelineeseen tai jarruttomaan perävaunuun, jossa ei tarvita jatkuvaa vakiovirtaa. 13-napainen sähkösarja on valintasi, jos tarvitset jatkuvaa virtaa esimerkiksi asuntovaunun varusteisiin: jääkaappiin ja valaistukseen. Myös peruutusvalolliset trailerit vaativat 13-napaisen sähkösarjan. Uusimmat perävaunut on yleensä varustettu 13-napaisella pistokkeella. Sähkösarjan napaisuus on vaihdettavissa erillisellä adapterilla.

Tukkumyyntimme ja verkkokauppamme toimittavat Bosalin, Oriksen ja GDW:n vetokoukut ja ECS-sähkösarjat suoraan varastostamme Porista nopeasti ja luotettavasti koko Suomen alueelle. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää myyjiltämme! Ilmoitathan tiedustelun yhteydessä ajoneuvon rekisterinumeron ja onko autossa peruutustutka.

Tästä Oriksen vetokoukku tuoteluetteloon

Tästä GDW:n  vetokoukku tuoteluetteloon

Tästä ECS-sähkösarjojen tuoteluetteloon

  GDW vetokoukkuECS sähkösarjat