HENKILÖAUTON VARAOSAT

Laatu ja luotettavuus ovat toimintamme avainsanoja. Valvomme tarkasti myymiemme tuotteiden laatua. AD-ketjun pitkäaikaiset asiakassuhteet ajoneuvoteollisuuden komponenttivalmistajien kanssa mahdollistavat sen, että alkuperäiset varaosat ovat osa liiketoimintaamme. Uusi EU-lainsäädäntö on myös selkeyttänyt käsiteviidakkoa: nykyään alkuperäisen varaosan määrittelee itse tuote, ei se minkä nimisessä tai värisessä pakkauksessa se myydään.

Verkkokaupan kattavasta varaosavalikoimasta löydät eri valmistajien laadukkaat varaosat autoihin rekisterinumerohaulla.

Edulliset hinnat kaikille

AD on Euroopan suurin asiakas lähes kaikille auton osia valmistaville tehtaille. Massiivisten volyymien mukaiset ostoedut näkyvät aina edullisina myyntihintoina.

Laaja valikoima varaosia

Kauttamme on saatavilla sekä uusien että vanhempien autojen varaosat. Varastostamme löydät yli 15000 varaosaa eri automerkeille ja -malleille. Suomalaisilta varaosatoimittajilta saamme tarvittavat täydennykset normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä.

Varaosat ja tarvikkeet määräaikaishuoltoon

Valikoimastamme löydät määräaikaishuoltoon tarvittavat osat: ilman- ja öljynsuodattimet, öljyt ja nesteet, sytytystulpat, pyyhkijänsulat, polttimot ja monet muut. Saatavilla on yleensä edullisempi ns. tarvikevaraosa sekä alkuperäislaatuista vastaava osa.

Osat auton korjaukseen

Auton ikääntyessä ja kilometrien karttuessa alkavat auton pohjassa ja alustassa olevat osat kulua ja ruostua. Näihin osiin kuuluvat mm. tukivarret ja niiden helat, kallistuksen vakaajat ja vakaajatangot, raidetangonpäät, iskunvaimentimet (eli iskarit), jouset, laakerit jne.

 

auton varaosat