MAKITA TYÖKALUT

Makita on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista sähkötyökaluvalmistajista. Japanilaisella Makitalla on yli 60 vuoden kokemus sähkötyökaluista sekä yli 40 vuoden kokemus akkutyökaluista. Makitan valikoimasta löytyy koneita laidasta laitaan: porakoneet, mutterimopot, naulaimet, ruohonleikkurit, trimmerit jne. sekä näille tarvikkeet ja varaosat.

Alkuperäistuonti on toiminut Porissa Makita-jälleenmyyjänä vuodesta 2006 ja hyllystämme löydät useimmat työkalut ja tarvikkeet. Tilaustuotteet saamme n. 1-2 viikon kuluessa, pikatilauksella muutamassa päivässä. Kauttamme on saatavissa myös varaosat vanhempiinkin laitteisiin. Tutustu tästä valikoimaamme.

18V LXT akkukoneet – Makitan laajin tuoteperhe

18 voltin LXT sarjan akkukoneet on suunniteltu kovaan käyttöön. Tästä sarjasta löytyykin Makitan suurin valikoima akkulaitteita.

40V XGT akkukoneet – Makitan järein ja uusin akkukonesarja

40 voltin XGT sarjan akkukoneet on tarkoitettu sinulle, jolle kelpaa vain paras. Erittäin tehokkaat ja kestävät koneet todella vaativaan käyttöön, kuten rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin.

10.8 – 12V CXT akkukoneet – kompakti tuoteperhe

Kompaktit CXT sarjan akkukoneet soveltuvat pienempiä ja kevyempiä koneita tarvitseville. Koneet soveltuvat hyvin esim. kodin pikkutöihin tai yrityksen kokoonpanotehtäviin.

230V koneet

Saatavilla on myös perinteiset 230V sähkötyökalut. Akkuteknologian jatkaessa kehitystään isommissa laitteissa turvaudutaan vielä verkkovirtaan.

3 vuoden takuu, huolto ja varaosat

Makitan työkaluille on saatavilla 3 vuoden laajennettu takuu. 3 vuoden takuu on mahdollista saada vain ostaessasi tuotteen viralliselta jälleenmyyjältä (kuten Alkuperäistuonti). Takuun saa rekisteröimällä tuotteen Makitan verkkosivuilla. Linkistä löydät tarkemmat takuuehdot. Makita huoltaa kaikki koneet Suomessa, varastossa on yli 20 000 varaosaa jopa yli 30 vuotta vanhoihin koneisiin. Varaosat saa myös tilattua erikseen, mikäli haluaa itse korjata laitteen.

makita logo